Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

Θερμή υποδοχή για τον Γιώργο Νταλάρα!

Εξαιρετική η υποδοχή που επιφύλαξε το κοινό στον μεγάλο Ελληνα τραγουδιστή στην Αυστρία. Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα και αποδείχθηκε στην μεγάλη συναυλία του στο ξακουστό «Μέγαρο Συναυλιών Βιέννης», στα πλαίσια της περιοδείας του σε ευρωπαϊκές πόλεις. Μαζί του ήταν η Δέσποινα Ολυμπίου και ο Μιχάλης Τζουγανάκης καθώς και τμία ενδεκαμελής ορχήστρα. Στη συναυλία, βρέθηκαν πάνω από 2.000 επισκέπτες και κατά κάποιο τρόπο πήρε χαρακτήρα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς την Ελλάδα, στις ιδιαίτερα δύσκολες εποχές που περνά.Ο πρώτος σταθμός της ανοιξιάτικης περιοδείας σε 14 πόλεις ήταν στο Βελιγράδι στις 26 Απριλίου. Ακολούθησαν το Βουκουρέστι, το Μόναχο και η Βιέννη. Σήμερα Παρασκευή ο τραγουδιστής θα βρεθεί στην  Στουτγάρδη και τις επόμενες ημέρες διαδοχικά σε Φραγκφούρτη, Βρυξέλλες, Αμστερνταμ, Ντίσελντορφ, Ζυρίχη, Λονδίνο, Ουψάλα, Ελσίνκι και Κωνσταντινούπολη, στις 26 Ιουνίου, στο πλαίσιο της φετινής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.
Από το: kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια: