Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

Χωρίς προβλήματα η πρεμιέρα των Πανελλαδικών

Στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας διαγωνίζονται οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, στις Πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκίνησαν την Παρασκευή (14/5).
Τα θέματα εστάλησαν κανονικά στα 1.080 εξεταστικά κέντρα της χώρας τα οποία είναι κατά 160 λιγότερα από πέρσι.Η υπουργός Παιδείας επισκέφθηκε το 1ο Γενικό Λύκειο Αργυρούπολης, ευχήθηκε στους υποψήφιους καλή επιτυχία, επισκέφθηκε τους εκπαιδευτικούς στα γραφεία τους, τούς ευχαρίστησε για τη συμβολή τους στην προετοιμασία των εξετάσεων.
"Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία, σύμφωνα με τους στόχους και τις προσδοκίες που έχουν θέσει τα παιδιά. Όμως να θυμίσουμε ότι η ζωή, δεν είναι μόνο μια στιγμή", δήλωσε η κα Διαμαντοπούλου
Στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις διαγωνίζονται πάνω από 93.000 υποψήφιοι, ενώ 830 απ' αυτούς προέρχονται από εσπερινά Λύκεια.
Χιλιάδες είναι και οι απόφοιτοι παλαιοτέρων ετών που συμμετέχουν.
Cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: