Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ! ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ!

Από το ΕΙΣΑΓΑΓΕΤΕ

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη γενοκτονία των 353.000 Ελλήνων του Πόντου διοργανώνουν στις 19 Μαΐου η Παμποντιακή Ομοσπονδία και ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ν. Ελλάδας και Νήσων σε συνεργασία με τη Νομαρχία Αθηνών.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 19 Μαΐου 2010 θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. συγκέντρωση στο Σύνταγμα, στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με ομιλία από τη βουλευτή του Σουηδικού Κοινοβουλίου κ. Gulan Avci, καθώς και χαιρετισμό και κατάθεση στεφάνου από τον πρόεδρο του Σ.Πο.Σ. Νότιας Ελλάδας και Νήσων Γιάννη Σαββίδη. Θα ακολουθήσει πορεία στην τουρκική πρεσβεία για την επίδοση ψηφίσματος.
Μετά την πορεία, στις 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας, καθιστική εκδήλωση μνήμης με κεριά, μαγιάτικα λουλούδια, λύρες και μοιρολόγια, στο Παμποντιακό Ηρώο στην πλατεία Δαβάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: