Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

Υποψήφιος Πρύτανης ο Επαμεινώνδας Τσιάνος

Ο Καθηγητής της Ιατρικής θα έχει 
ως υποψήφιους Αντιπρυτάνεις 
τους Σ. Γαλάνη, Στ. Νικολόπουλο 
και Κ. Πέτσιο
Και επίσημα ανακοίνωσε ο Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Επαμεινώνδας Τσιάνος την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος Πρύτανης στις πρυτανικές εκλογές στα τέλη Μαϊου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Ο κ. Τσιάνος ανακοίνωσε επίσημα την απόφασή του αυτή έχοντας στο πλευρό του ως υποφήφιους Αντιπρυτάνεις τους Καθηγητές Σοφοκλή Γαλάνη, Σταύρο Νικολόπουλο και Κώστα Πέτσιο.Στην ανακοίνωση που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Η παρούσα ιστορική συγκυρία είναι μία από τις πλέον δύσκολες για την ελληνική κοινωνία, αφού η οικονομική κρίση, η πρωτοφανής δημοσιονομική πολιτική, η οποία βαθμιαία γίνεται αισθητή από όλες τις κοινωνικές ομάδες, και η αναθεώρηση των οριοδεικτών του χάρτη των κοινωνικών δικαιωμάτων, συνοδεύονται από μία εμφανή κρίση θεσμών που αναπόφευκτα αντανακλάται και στη λειτουργία της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Μέσα από διεξοδική συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του Δημοσίου Πανεπιστημίου συμφωνήσαμε σε ένα πλαίσιο ακαδημαϊκών αρχών, οι οποίες επιβάλλεται να διέπουν τη λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και αποφασίσαμε να θέσουμε την υποψηφιότητά μας για τις Πρυτανικές Εκλογές στην κρίση της πανεπιστημιακής κοινότητας».Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας θα γίνει την Πέμπτη 13 Μαΐου, ώρα 12:00, στην αίθουσα "Λόγου και Τέχνης" του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: