Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

Ο Σ.Σιμόπουλος νέος πρύτανης στο ΕΜΠ

Ολοκληρώθηκε αργά απόψε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων του δεύτερου γύρου των επαναληπτικών εκλογών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Αναμετρήθηκαν δύο ψηφοδέλτια, αυτά των καθηγητών, υποψηφίων πρυτάνεων, Σ. Σιμόπουλου και Μ. Μιμίκου.Το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον κ. Σιμόπουλο και αντιπρυτάνεις τους καθηγητές Τόνια Μοροπούλου και Γιάννη Αβαριτσιώτη πλειοψήφησε και έτσι οι τρεις αυτοί καθηγητές θα αποτελέσουν τις νέες πρυτανικές αρχές του ΕΜΠ. Ούτε κατά τη δεύτερη μέρα των εκλογών ψήφισαν οι φοιτητές καθώς όπως έγινε γνωστό όσοι προσήλθαν εμποδίστηκαν από ομάδα συναδέλφων τους, οι οποίοι δεν επιθυμούσαν την συμμετοχή τους στην διαδικασία. Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το νέο νόμο ψηφίζουν όλοι και όχι δια αντιπροσώπων όπως γινόταν παλαιότερα. 
Voria.gr 
Kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια: