Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

Διαμαρτυρία για το όριο αφυπηρέτησης των εκπαιδευτικών

 Ούτε να ακούσουν θέλουν φοιτητές, μαθητές και αδιόριστοι καθηγητές για επέκταση του ορίου αφυπηρέτησης στην εκπαίδευση. Έξω από τη βουλή θα βρεθούν την Πέμπτη το απόγευμα οι οργανώσεις των νέων που αντιτίθενται στην επέκταση του ορίου αφυπηρέτησης στην εκπαίδευση. Προειδοποιούν δε με κλιμάκωση των μέτρων, σε περίπτωση που η βουλή ψηφίσει κάτι τέτοιο.''Δυστυχώς ο κ.Τορναρίτης με αστραπιαίες κινήσεις τερμάτισε τον διάλογο ετσιθελικά, χωρίς να εισακούσει τις δικές μας απόψεις και την Τρίτη 8/6 κάλεσε τη Γενική Εισαγγελία στη βουλή για τελικό νομοτεχνικό έλεγχο, με στόχο να σταλεί προς ψήφιση στην ολομέλεια της Πέμπτης", δήλωσε στο ΣΙΓΜΑ ο Χρυσόστομος Πασιαρδής, επικεφαλής του φορέα ενάντια στην επέκταση του ορίου αφυπηρέτησης στην εκπαίδευση.
Την ερχόμενη Πέμπτη το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τη βουλή.
'''Θα καλέσουμε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα να τερματιστεί κάθε προσπάθεια για επέκταση του ορίου αφυπηρέτησης", προσθέτει ο κ. Πασιαρδής.
Οι οργανώσεις που συμμετέχουν στον Φορέα προειδοποιούν με κλιμάκωση των μέτρων σε περίπτωση που η βουλή ψηφίσει την ερχόμενη Πέμπτη την επέκταση του ορίου αφυπηρέτησης στην εκπαίδευση στο 63ο έτος. 
ΠΟΛΑ ΤΣΩΝΗ στο SigmaLive

Δεν υπάρχουν σχόλια: