Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

Εκδήλωση μαθητών για την ανακύκλωση

Εκδήλωση με θέμα: «Τα παιδιά συμμετέχουν στην Ανακύκλωση, ονειρεύονται το αύριο της πόλης τους και απευθύνουν ανοιχτή επιστολή στους αρμόδιους φορείς για το θέμα της Ανακύκλωσης»,  πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Νομαρχιακού Μεγάρου, από το Παράρτημα Ηπείρου της ΠΕΕΚΠΕ και τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κόνιτσας και Πραμάντων και το Γραφείο Περιβαλλοντικής της Α/βαθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ιωαννίνων.
Οι οργανωτές της εκδήλωσης ευχαρίστησαν θερμά το Νομάρχη Ιωαννίνων κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη  για τη συμπαράστασή του και την πολύτιμη βοήθειά του όλη την εβδομάδα που διήρκησαν οι εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα τη σημερινή.

Ο Νομάρχης με τη σειρά του μίλησε στα παιδιά, που παραβρέθηκαν από δημοτικά σχολεία της πόλης, για την ανακύκλωση και τα τεράστια οφέλη της.


www.ipiros.gr
Από το kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια: