Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010

Θεσσαλονίκη: Μαθητές για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα!

Φορώντας μπλουζάκια που είχαν το λογότυπο «Να επιστραφούν τα γλυπτά του Παρθενώνα»
μαθητές του 5ου δημοτικού σχολείου του δήμου Θερμαϊκού, επισκέφθηκαν το πρωί, το νέο Μουσείο της Ακρόπολης, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής τους εκδρομής στην Αθήνα.
Οι μαθητές της ΣΤ' τάξης, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους, τους γονείς τους και τον αντιδήμαρχο Θερμαϊκού, Τατιανό Μάγγο, κατάφεραν να δημιουργήσουν «αίσθηση» με την παρουσία τους στους τουρίστες. Συνατήθηκαν με τον πρόεδρο του μουσείου, Δημήτρη Παντερμαλή, στον οποίο παρέδωσαν υπογραφές πολιτών για την επιστροφή των γλυπτών στη χώρα μας.
Οπως ανέφερε ο κ.Μάγγος, οι υπογραφές συγκεντρώθηκαν έπειτα από πρωτοβουλία του δήμου Θερμαϊκού και αφορούν στο αίτημα όλων των Ελλήνων για την αποκατάσταση της ακεραιότητας του Παρθενώνα. 

kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια: