Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010

Με ενισχυμένη άμυνα η εθνική κόντρα στην Αργεντινή

Ο πιο σημαντικός αγώνας στη διοργάνωση, 
καθώς κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση
Ο Ότο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε την ενδεκάδα, η οποία θα ξεκινήσει απέναντι στην Αργεντινή, στην αναμέτρηση του γηπέδου «Πίτερ Μοκάμπα» στο Πολοκουάνε, με την οποία οι δύο ομάδες θα περατώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Β΄ όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Τερματοφύλακας θα είναι ο Τζόρβας, δεξιά και αριστερά οι Βύντρα και Τοροσίδης, αντίστοιχα, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Παπαδόπουλος, Κυργιάκος και Μόρας, με τον ποδοσφαιριστή της Μπολόνια να αναλαμβάνει καθήκοντα λίμπερο. Μπροστά τους θα είναι ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος θα αναλάβει το δύσκολο έργο του περιορισμού του Μέσι, Κατσουράνης και Τζιόλης θα είναι οι δύο κεντρικοί μέσοι με τον Καραγκούνη να κινείται από αριστερά, ενώ μοναδικός επιθετικός θα είναι ο Σαμαράς, σε μια διάταξη 5-4-1.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: