Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

«Σκληρή» ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

"NA KANOYME EΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 
ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ;"
«Σκληρή» ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων. «Αυτό το χρονικό λοιπόν κρατάει χρόνια. Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων με συγκεκριμένες ενέργειες σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς προσπάθησε να συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος της λειτουργίας του 6ου Δ.Σ. Οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης διατηρώντας σταθερά την ανεύθυνη στάση τους, επαναλαμβάνονταν με αοριστολογίες και ασάφειες. Να τονίσουμε ότι απευθυνθήκαμε σε όλους τους βουλευτές του νομού Τρικάλων και τους ευχαριστούμε θερμά για την απόλυτη αδιαφορία τους.
Και έτσι η τελευταία εξέλιξη της έξωσης μάλλον μόνο εμάς εξέπληξε δυσάρεστα. Όπως και το περασμένο καλοκαίρι που αιφνιδιαστικά το σχολείο χωρίστηκε στα δύο, έτσι και αυτό το καλοκαίρι οι ιδιοκτήτες άσκησαν το νόμιμο δικαίωμα τους και έκαναν έξωση. Και εμείς απλοί θεατές........
Η εμπιστοσύνη και η ανοχή που δείξαμε απέναντι σε αυτούς που όφειλαν να λύσουν το πρόβλημα, μας έχει θυμώσει. Εμπιστευόμαστε πια μόνο τους μαθητές και τους γονείς τους, που ΄΄πονάνε΄΄ για το σχολείο και μαζί τους θα αγωνιστούμε να λύσουμε το πρόβλημα!!!!!!!!!!!!!
Μήπως να κάνουμε έναν έρανο ώστε να πληρωθούν τα ενοίκια του σχολείου; Η να υποθέσουμε ότι έχετε έτοιμη μια προσωρινή λύση για το μικρό πρόβλημα που έχει προκύψει για τα παιδιά μας; Π.χ. η γειτονική πλατεία Αγρότισσας να φιλοξενεί τους μαθητές και όταν χειμωνιάσει βλέπουμε....
Κυρίες και Κύριοι της εξουσίας, σας διαβεβαιώνουμε ότι η φωνή που εκφράζει την οργή μας, μπορεί να σας ξεκουφάνει……….»


http://www.trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: