Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

ΤΑ ΚΑΖΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ...

Για όσους από σας δεν το 'χουν ακόμη καταλάβει, άνθρακες η διαφάνεια που ευαγγελίζεται το Υπουργείο Παιδείας. Η Καθηγήτρια Στέλλα Πριοβόλου προσέλαβε τον κανακάρη της Βασίλειο ως διδάσκοντα του Π.Δ. 407 στο Τμήμα Ιταλοϊσπανικής
Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο η ίδια (!) είναι Πρόεδρος. Έτσι ο μουσουργός Βασιλάκης Πριόβολος (κλικ) δίδαξε το μάθημα της Ιταλικής Μουσικής (!!!) στο εν λόγω Τμήμα το περασμένο εξάμηνο. Για του λόγου το αληθές, επισυνάπτεται το πρόγραμμα του Τμήματος στην τελευταία σελίδα του οποίου (Η΄ εξάμηνο) φιγουράρει το όνομα του νέου ταλέντου κάτω από το όνομα της μαμάς του. Σαν το μήλο κάτω απο τη μηλιά ένα πράμα! Άντε, βρέ παιδιά, φτιάξτε και καμιά θέση Ιταλικών Χορών!!!
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: