Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Ο Μορφωτικος Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κουτσελιού Ιωαννίνων, στα πλαίσια  των δραστηριοτήτων του  πραγματοποίησε αιμοδοσία, για την προσφορά αίματος, την Τετάτρη 7 Ιουλίου, στο   Πνευματικό κέντρο του Δ.Δ. Κουτσελιού. Η προσέλευση των αιμοδοτών υπήρξε ικανοποιητκή. Σ΄αυτό συνετέλεσε η
κινητοποίηση από τα μέλη του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ τουΣΥΛΛΟΓΟΥ .  Η ανταπόκριση από τα Μ.Μ.Ε. κυρίως των έντυπων  ικανοποίησε τον υπεύθυνο τύπου  του  Συλλόγου διότι σε καθημερινή βάση δημοσίευαν την ανακοίνωση  που εστάλη σ' αυτά. Επίσης η ίδια ανταπόκριση υπήρξε και από τον διαδικτυακό τύπο τα BLOG που σενεχώς πρόβαλαν την εκδήλωση. Όμως την ημέρα που διεξήχθη η αιμοληψία υπήρξε παντελής η απουσία των τοπικών καναλιών  για να γίνει η προβολή του γεγονότος. Το γιατί δεν το γνωρίζουμε.  Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τους αιμοδότες του Δ.Δ. ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ και εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές.  Ο Γ.Γραμματέας και υπεύθυνος τύπου  απέστειλε το φωτογραφικό υλικό της αιμοληψίας στην Π.ΟΣ.Ε.Α για το αρχείο της Ομοσπονδίας.

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ
 
ΔΡΟΣΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ   

Δεν υπάρχουν σχόλια: