Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Λουκέτο σε «πανεπιστήμιο» από το υπουργείο Παιδείας

Το σφράγισμα των εγκαταστάσεων του «American University of Athens» και την αφαίρεση όλων των σχετικών επιγραφών από το χώρο ζήτησε από την Αστυνομία το υπουργείο Παιδείας. 
Όπως ανακοίνωσε, το ίδρυμα διαφημίζεται παρανόμως ως «πανεπιστήμιο». Επιπλέον, δεν έχει άδεια ίδρυσης ή λειτουργίας ως Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, ούτε έχει υποβάλλει αίτηση για την έκδοση τους. Το "American University of Athens" υποστηρίζει ότι δεν έχει ζητήσει άδεια επειδή είναι αμερικανικό νομικό πρόσωπο που εδρεύει στις ΗΠΑ. Σύμφωνα όμως με το υπουργείο, πρόκειται για νομικό πρόσωπο που έχει συσταθεί ως Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης στην Ελλάδα και δεν προκύπτει κανένας νομικός δεσμός με αμερικανικό νομικό πρόσωπο. 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: