Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Στο σχολείο με το... πλοίο!

Και μετά και στο φροντιστήριο... Πολύ διαφορετικά προβλήματα από τους υπόλοιπους μαθητές της Ελλάδας αντιμετωπίζουν οι μαθητές της Αμμουλιανής για να φτάσουν στο σχολείο τους. Από το νησάκι της Μακεδονίας, κάθε μέρα παίρνουν το πλοίο για να περάσουν απέναντι στη Χαλκιδική για να πάνε στο σχολείο, δρομολόγιο που επαναλαμβάνεται το απόγευμα για όσους παρακολουθούν μαθήματα σε φροντιστήριο.  Όπως είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της νησιωτικής Κοινότητας της Αμμουλιανής Βαγγέλης Μιγγίρης, ο δήμος χρησιμοποιεί και ένα ταχύπλοο για να διευκολύνει τους μαθητές.  Ωστόσο η θαλάσσια μεταφορά είναι πολλές φορές προβληματική καθώς συχνά ο καιρός δεν επιτρέπει να εκτελεστεί το δρομολόγιο με αποτέλεσμα τα παιδιά να χάνουν το μάθημά τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: