Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αλλάζουμε! Προς το χειρότερο;

 Συγχαρητήρια στην υπουργό παιδείας. Για ακόμα μία φορά αποδεικνύει πόσο ακατάλληλη είναι για αυτή τη θέση με τις πρωτοβουλίες που παίρνει!Συγκεκριμένα σήμερα μάθαμε πως με εγκύκλιο του υπουργείου τα σχολεία αναγκάζονται να κάνουν ένα πρόγραμμα συνδιδασκαλίας της θετικής και της τεχνολογικής κατεύθυνσης.
Με άλλα λόγια αποφασίστηκε τα τμήματα της θετικής και της τεχνολογικής κατεύθυνσης
να συγχωνευτούν προκειμένου να υπάρχουν λιγότερα τμήματα. Με αυτόν τον τρόπο στα κοινά μαθήματα των.. κατευθύνσεων (μαθηματική και φυσική κατεύθυνσης) θα συμπληρώνονται έως και 25 παιδιά ανά τμήμα...! Καταλαβαίνεται και μόνοι σας το επίπεδο διεξαγωγής του μαθήματος...
Μην ξεχάσουμε κάτι ακόμα... Πολλά σχολεία της Ελλάδος δεν έχουν ακόμα βιβλία. Και καλά οι μικρές τάξεις, αλλά να μην έχουν βιβλία κατευθύνσεων τα παιδιά της Γ λυκείου; Αίσχος!
Πάρ' το αλλιώς να μη γίνει πανικός!!!

neg-news

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.....ΕΛΛΗΝΙΔΑΡΑ ΜΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΑ ΜΩΡΗ ΜΟΛΟΧΑ!!!!!