Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Οι μαθητές «ζωγραφίζουν» τη βία στα γήπεδα

Διαγωνισμός του υπουργείου Παιδείας
Διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθητές του Γυμνασίου με θέμα «Γήπεδο: τόπος ψυχαγωγίας, όχι βίας», διοργανώνει το υπουργείο Παιδείας με στόχο την εξάλειψη των φαινομένων βίας σε αθλητικούς χώρους.Ο Σύλλογος Διδασκόντων κάθε σχολείου θα επιλέξει ένα έργο που θα εκπροσωπήσει το σχολείο και θα το αποστέλλει στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2010.
Στη συνέχεια, με πρωτοβουλία του Υπεύθυνου Πολιτιστικών Θεμάτων θα συγκροτηθεί εθελοντική ομάδα, η οποία θα επιλέξει ένα έργο για να εκπροσωπήσει τον Νομό και να το αποστείλει στην οικεία Περιφερειακή Διεύθυνση, μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2010.
Ειδική επιτροπή θα επιλέξει ένα έργο για να εκπροσωπήσει την Περιφέρεια και θα αποσταλεί το αργότερο έως τις 10 Νοεμβρίου 2010, στην διεύθυνση ΣΕΠΕΔ του Υπουργείου Παιδείας.
Οι μαθητές θα εκπροσωπήσουν τις δεκατρείς Περιφέρειες της χώρας θα βραβευθούν σε ειδική τελετή, που θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: