Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Απέβαλαν μαθητές γιατί... δεν ψώνιζαν απ΄ το κυλικείο του σχολείου!

Απίστευτο κι όμως συνέβη στα Τρίκαλα
Οι τρεις μαθητές του 1ου Γενικού Ενιαίου Λυκείου Τρικάλων δεν έκαναν κοπάνα, ούτε σκονάκι, ούτε καν φασαρία στην αίθουσα. Ο λόγος που τιμωρήθηκαν με αποβολή τριών διαδακτικών ωρών είναι γιατί... ψώνισαν από το κυλικείο του διπλανού σχολείου και όχι του δικού τους!Ο διευθυντής του σχολείου που τους τιμώρησε "επειδή ήταν απείθαρχοι ως προς τη χρήση του κυλικείου", έκανε ψύχραιμος και δηλώσεις για να δικαιολογήσει την απόφασή του! Είπε λοιπόν ότι οι μαθητές ψώνιζαν προϊόντα από το κυλικείο του 1oυ Γυμνασίου, που στεγάζεται σε διπλανό κτίριο, και όχι του λυκείου, αν και είχαν γίνει οι σχετικές επισημάνσεις.
Επιπλέον, ο ίδιος σε επιστολή αναφέρει πως ο πλειοδότης για το 1ο ΓΕΛ πληρώνει για τον κάθε μαθητή 23 ευρώ ετησίως. Συνεπώς, διαπιστώνει, το κυλικείο δημοπρατήθηκε για τις ανάγκες των μαθητών...
Newsit 
Από kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια: