Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Κάλεσμα για συμμετοχή στην Επιτροπή Παιδείας

Η κ. Διαμαντοπούλου, υλοποιώντας την υπόσχεση πως "η Παιδεία  είναι υπόθεση όλων", επιθυμεί να γίνει πράξη ένα ζητούμενο πολλών ετών. Έστειλε για το σκοπό αυτό επιστολή στους Προέδρους όλων των κομμάτων, καλώντας τους να ορίσουν τον εκπρόσωπο τους στην Εθνική Διακομματική Επιτροπή για την Παιδεία. Τα πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Αρκετά λόγια ειπώθηκαν, τώρα πρέπει να γίνουν πράξεις οι ιδέες, οι κριτικές , οι επιθυμίες και ό,τι άλλο θεωρείται σκόπιμο για τον εξορθολογισμό της ελληνικής παιδείας. Στην επιστολή της η κ. Διαμαντοπούλου σημειώνει:
«Η Κυβέρνηση με αίσθημα ευθύνης προωθεί ένα συνολικό πρόγραμμα αναβάθμισης της Παιδείας, με έμφαση και στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που αποτελεί το κορυφαίο επίπεδο παρεχόμενης εκπαίδευσης», τονίζει στην επιστολή της η Υπουργός Παιδείας ενώ εξέφρασε την « βεβαιότητα πως θα συνεισφέρετε με τις θέσεις του κόμματός σας στη συλλογική διαμόρφωση και την απρόσκοπτη υλοποίηση μίας ουσιαστικής και διαχρονικής αλλαγής».
Για να δούμε τα αποτελέσματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: