Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2010

Νickelodeon Τα παιδιά έχουν το δικό τους κανάλι

Oσοι πέρασαν χθες το μεσημέρι από το Σύνταγμα είδαν περίεργες φιγούρες να κάνουν βόλτα και να παίζουν με τα παιδιά στην πλατεία. Οσοι πλησίασαν λίγο, είδαν ότι πρόκειται για τον πάντα κεφάτο «Μπομπ Σφουγγαράκη» και την... περίεργη για όλα «Ντόρα, τη μικρή Εξερευνήτρια». Το Νickelodeon, το νέο κανάλι μόνο για παιδιά, με αγαπημένα κινούμενα σχέδια και νεανικές σειρές, είναι από σήμερα στον αέρα και με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο γιόρτασε την άφιξή του στην ελληνική τηλεόραση, φυσικά μαζί με τους μικρούς φίλους του.
Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Ν. Κακλαμάνης και ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης καλωσόρισαν το Νickelodeon στην Αθήνα, ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» και φωτογραφήθηκαν μαζί με τους αγαπημένους χαρακτήρες Μπομπ και Ντόρα, οι οποίοι χάρισαν χαμόγελα αλλά και μια μικρή γεύση από τον μαγικό κόσμο του αγαπημένου καναλιού των παιδιών σε όλον τον κόσμο.
Το Νickelodeon εκπέμπει από σήμερα, ελεύθερα, στη συχνότητα 35 UΗF από Υμηττό και στη συχνότητα 54 ψηφιακά από Αίγινα, ενώ ξεδιπλώνει διαδικτυακά τον φανταστικό του κόσμο στο www.
nickelodeon.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: