Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Διεκόπη η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Χανιά

Άδοξο τέλος είχε η παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στα Χανιά. Η παρέλαση διακόπηκε λίγο πριν ολοκληρωθεί, όταν ομάδα μαθητών σχολείων, που τελούν υπό κατάληψη,αλλά και μεγάλος αριθμός φοιτητών, που είχαν συγκεντρωθεί στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, θέλησαν να πραγματοποιήσουν  πορεία. Εμποδίστηκαν, όμως, από αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση. Οταν απομακρύνθηκαν από την ειδική εξέδρα οι επίσημοι, οι δυνάμεις της αστυνομίας επέτρεψαν στους νεαρούς να πραγματοποιήσουν την πορεία τους, η οποία κατέληξε στην πλατεία της δημοτικής αγοράς, όπου και συνέχισαν με καθιστική διαμαρτυρία.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στην παρέλαση το παρόν έδωσαν μόνο 8 σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς λόγω των καταλήψεων τα υπόλοιπα δεν είχαν προετοιμαστεί.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: