Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Ξεκίνησε η διανομή πάσο στους φοιτητές του ΑΠΘ

 Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η διανομή των φοιτητικών πάσο, στους περίπου 68.000 δικαιούχους, μετά την υπογραφή από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, της σύμβασης για την προμήθειά τους, με τον ΟΑΣΘ, που θα βάλει τέλος στην καθυστέρηση της έκδοσής τους.Το πανεπιστήμιο ανέλαβε τα τελευταία δύο χρόνια την χρηματοδότηση για την έκδοση των Δελτίων Ειδικού Εισιτηρίου (135.000 ευρώ), καθώς από το 2008 είχε διακοπεί το κονδύλι από το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας προς τις Φοιτητικές Εστίες, για την έκδοσή τους.
Δικαιούχοι είναι οι προπτυχιακοί ενεργοί φοιτητές για χρονικό διάστημα ίσο με την κανονική διάρκεια σπουδών τους συν δύο έτη, καθώς και μεταπτυχιακοί φοιτητές. Με το πάσο δικαιούνται μειωμένη τιμή εισιτηρίου στα οδικά, σιδηροδρομικά και θαλάσσια μέσα μαζικής μεταφοράς, στο εσωτερικό της χώρας. Το πάσο ανανεώνεται κάθε έτος και είναι αυστηρά προσωπικό για τον δικαιούχο
.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: