Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

Από το "ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ"


«Μέσα σε έναν χρόνο έγιναν όσες μεταρρυθμίσεις δεν έγιναν τα προηγούμενα 30» είπε με μια γερή δόση υπερβολής η κυρία Αννα Διαμαντοπούλου (στο σκίτσο) σε πάνελ στη Βαρκελώνη στο οποίο συμμετείχε δίπλα στον κ. Τομάζο Πάντοα Σκιόπα. Επρόκειτο για σύναξη πολλών ευρωπαϊκών think tanks και η Αννα συμμετείχε καθώς σκοπεύει να δυναμώσει το (λίγο παραμελημένο τελευταία) ευρωπαϊκό προφίλ της. Η Αννα εξήγησε στο εκλεκτό κοινό ευρωκρατών που έχουν λύσει τα βιοποριστικά τους προβλήματα γιατί είναι περιττή η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους (δεν ξέρω πόσοι την πίστεψαν...) και ταυτόχρονα υπερασπίστηκε την άποψη Σκιόπα περί «μονιμότητας του μηχανισμού στήριξης». Τα δύο αυτά συνδέονται βέβαια, αφού το μόνο πράγμα που μπορεί να καταστήσει τις αναδιαρθρώσεις περιττές είναι η μονιμότητα του μηχανισμού στήριξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: