Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

Η Άννα επιστρέφει

Μετά τη Silicon Valley η κυρία Αννα Διαμαντοπούλου (στο σκίτσο) ολοκλήρωσε το «ταξίδι επιμόρφωσης» στις ΗΠΑ με ένα tour στην Ουάσιγκτον. Η υπουργός Παιδείας, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε το πρότυπο σχολείο SΕΕD, που θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα και καινοτόμα της χώρας. Μαθαίνω πάντως ότι η σχέση της κυβέρνησης με τη Silicon Valley δεν σταματά στο ταξίδι της Αννας αλλά αντίθετα αρχίζει από αυτό, αφού στο Μέγαρο Μαξίμου εξετάζουν σοβαρά την πιθανότητα να επισκεφθεί και ο Πρωθυπουργός την «Κοιλάδα της Σιλικόνης» μέσα στους επόμενους μήνες. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στη Silicon Valley γεννήθηκε το 1952 και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του ο Πρωθυπουργός, αφού τη δεκαετία του ΄50 ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πρύτανης της Οικονομικής Σχολής του Βerkeley.

Δεν υπάρχουν σχόλια: