Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Στην... απόψυξη οι διορισμοί επιτυχόντων του ΑΣΕΠ

Έως το τέλος του έτους στις δημόσιες υπηρεσίες, εντός του α' τριμήνου του 2011 στους ΟΤΑ
Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση Ραγκούση - Παπακωνσταντίνου * Συμπεριλαμβάνονται κοι οι 800 του υπουργείου Οικονομικών. Στην απορρόφηση επιτυχόντων του ΑΣΕΠ λόγω του μεγάλου αριθμού των συνταξιοδοτήσεων στο Δημόσιο και των αυξημένων αναγκών του υπουργείου Οικονομικών προχωρά η κυβέρνηση, σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, και ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
  "Η κυβέρνηση λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο αριθμό υπαλλήλων που αποχώρησαν λόγω συνταξιοδότησης από τις δημόσιες υπηρεσίες και τα Ν.Π.Δ.Δ. το τρέχον έτος, αποφάσισε εντός το δευτέρου εξαμήνου του έτους 2010 να απορροφηθούν όλοι οι επιτυχόντες σε διαδικασίες διορισμού-πρόσληψης σε υπηρεσίες και φορείς του δημοσίου, για τις οποίες έχουν εκδοθεί οριστικά αποτελέσματα μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2009", επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Ανάμεσα στους επιτυχόντες είναι και οι 800 του υπουργείου Οικονομικών, όπου παρατηρείται και η μεγαλύτερη έλλειψη προσωπικού.
Εξαίρεση θα αποτελέσουν οι ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, καθώς η απορρόφηση των διοριστέων θα ξεκινήσει εντός του πρώτου τριμήνου του 2011, λόγω αναστολής των προσλήψεων το χρονικό διάστημα που προηγείται των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
(Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: