Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Με την υφυπουργό Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, συναντήθηκε αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ που έχει σήμερα δίωρη στάση εργασίας. Κύρια αιτήματα ήταν να μην καταστρατηγείται-όπως λένε- το ωράριο των εκπαιδευτικών που έχουν διατεθεί για ανάγκες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ συγχρόνως έδωσαν λίστα με σχολεία στα οποία υπάρχουν περισσότερα από 25 παιδιά ανά τάξη, ενώ σε τουλάχιστον 4 σχολεία ξεπερνούν τους 30 οι μαθητές ανά τάξη. Η κυρία Χριστοφιλοπούλου, αφού διαβεβαίωσε τους εκπαιδευτικούς ότι θα τηρείται το ωράριο τους, διευκρίνισε ότι θα εξεταστούν όλα τα σχολεία που αναφέρονται στη λίστα της ΟΛΜΕ με προτεραιότητα τα τέσσερα που οι μαθητές ανά τάξη ξεπερνούν τους 30 και όπου υπάρχει πρόβλημα θα διορθωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: