Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

Παρουσιάζεται το συγγραφικό έργο του μακαριστού Χριστόδουλου

Την τρίτομη έκδοση των Εγκυκλίων κειμένων του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου, παρουσιάζουν η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και ο Εκδοτικός Οργανισμός Π. Κυριακίδη. Πρόκειται για ιστορικό εκδοτικό εγχείρημα με το οποίο αναδεικνύεται μέρος της συγγραφικής παραγωγής του αειμνήστου Πρωθιεράρχου και αφορά στην εξέταση, ανάλυση και διευθέτηση πληθώρας Ποιμαντικών και Λειτουργικών ζητημάτων που διατρέχουν την ζωή της Εκκλησίας.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Στοά Βιβλίου (Πεζμαζόγλου 5) στην Αθήνα, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, τον πρώτο Τόμο, με τίτλο «Ποιμαντορικαί Εγκύκλιοι προς την Εκκλησία της Δημητριάδος 1974 – 1998», θα παρουσιάσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών & Νιγρίτης κ. Θεολόγος.

Τον δεύτερο Τόμο, με τίτλο «Λειτουργικαί Εγκύκλιοι 1974 – 1998, 1998 – 2008» θα παρουσιάσει ο Πρωτ. Θωμάς Συνοδινός, τ. Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Τον τρίτο Τόμο, με τίτλο «Μηνύματα Ποιμαντικής ευθύνης 1974 – 1998, 1998 – 2008» θα παρουσιάσει ο Πολιτικός Επιστήμων και Συγγραφέας κ. Κων/νος Χολέβας»

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, Επιμελητής των Εκδόσεων και Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.
 RealNews

Δεν υπάρχουν σχόλια: