Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

Δεκτή από την υπ. Παιδείας η παραίτηση της Θ. Δραγώνα

Η κ. Διαμαντοπούλου δήλωσε ότι σέβεται 
τους προσωπικούς λόγους που εξανάγκασαν 
σε παραίτηση τη στενή της συνεργάτιδα
Τέλος στο ζήτημα της Θάλειας Δραγώνα έβαλε σήμερα η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, που έκανε δεκτή την παραίτηση της Θάλειας Δραγώνα, από τη θέση της Ειδικής Γραμματέως Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων Εξωτερικού, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και Αποκέντρωσης, του υπουργείου Παιδείας. H Άννα Διαμαντοπούλου, συναντήθηκε σήμερα με την ειδική γραμματέα και αμέσως μετά ανακοίνωσε ότι κάνει δεκτή την παραίτηση της.
«Η κ. Θάλεια Δραγώνα, μου εξέθεσε τους προσωπικούς λόγους για τους οποίους αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτηση της και οφείλω να πω ότι, παρότι χάνω μία πολύτιμη συνεργάτιδα, οι λόγοι είναι απολύτως σεβαστοί.
Θέλω να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου για την προσφορά της στο συνολικό έργο του υπουργείου για την αναμόρφωση του εκπαιδευτικού μας συστήματος», δήλωσε η υπουργός.
Από την άλλη πλευρά, η κ. Δραγώνα δήλωσε: «Οι προσωπικοί λόγοι είναι προσωπικοί. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδείας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, και το πνεύμα συνεργασίας. Παραμένω στην διάθεση τους».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: