Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Μαθητική παρέλαση υπό βροχή και... ΔΝΤ

Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη ενώπιον εκπροσώπων της πολιτικής, εκκλησιαστικής και στρατιωτικής ηγεσίας, αλλά και μελών αριστερών συνδυασμών που ανάρτησαν πανό δίπλα από την εξέδρα των επισήμων κατά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
  Σε όλη τη διάρκεια της παρέλασης, δίπλα από την εξέδρα επισήμων, μέλη αριστερών συνδυασμών που συμμετέχουν στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές ανάρτησαν πανό κατά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ενώ μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στην Τσιμισκή.
Η παρέλαση των μαθητών και των μαθητριών των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ξεκίνησε το πρωί από τη Διαγώνιο και κατέληξε στην Ι. Δραγούμη.
Στις εκδηλώσεις συμμετείχε, επίσης, και ένα τμήμα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τμήματα σημαιοφόρων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από 17 σχολεία.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Σωκράτης Ξυνίδης, ο οποίος δήλωσε ότι ο τριήμερος εορτασμός στη Θεσσαλονίκη ενέχει ισχυρούς συμβολισμούς για την πόλη και ολόκληρη την Ελλάδα. 
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: