Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

TH ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ...

Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείαςwww.minedu.gov.gr τα αποτελέσματα για την εισαγωγή αθλητών με διακρίσεις σε πανελλήνιους ή και διεθνείς αγώνες στην Τριτοβάθμια. Οι εγγραφές  αναμένεται να γίνουν από 3 έως 10 Δεκεμβρίου. Όπως έγινε γνωστό, απόψε παραδόθηκαν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, από τις αρμόδιες Ομοσπονδίες, όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με τη συμμετοχή αθλητών στο σύνολο των ατομικών και ομαδικών αθλημάτων.
Σχετικό αίτημα υποβλήθηκε από τη Γενική Γραμματεία, ύστερα από τη διαπίστωση λανθασμένων βεβαιώσεων συμμετοχής αθλητών και κατ’ επέκταση εγγραφής τους στον ειδικό πίνακα της ΓΓΑ, από την αρμόδια επιτροπή ελέγχου των δικαιολογητικών αθλητών υποψηφίων για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: