Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

Απλήρωτοι συμβασιούχοι καθηγητές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

 
Την τριήμερη αναστολή της εκπαιδευτικής δραστηριότητας του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών & Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του που έγινε την Δευτέρα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η απόφαση αυτή, πάρθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για τη μη καταβολή στο Πανεπιστήμιο των κονδυλίων για τη μισθοδοσία των συμβασιούχων διδασκόντων και παράλληλα σε ένδειξη συμπαράστασης της Γενικής Συνέλευσης στους συμβασιούχους συναδέλφους που εκτελούν διδακτικά καθήκοντα από 1ης Οκτωβρίου, δεν έχουν λάβει την παραμικρή αποζημίωση μέχρι σήμερα και δεν υπάρχει καμία δέσμευση της ηγεσίας του Υπουργείου ότι θα εγκρίνει τις σχετικές πιστώσεις. 
Από epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια: