Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010

Από την Κοσμογονία στη Γλωσσογονία

Εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής με το
Γ. Μπαμπινιώτη και το Δ. Νανόπουλο
 
Ο γλωσσολόγος Γιώργος Μπαμπινιώτης και ο φυσικός Δημήτρης Νανόπουλος στις 8 Δεκεμβρίου θα συναντηθούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με σκοπό να φέρουν σε διάλογο τις επιστήμες της φυσικής και της γλωσσολογίας. Η εκδήλωση του Megaron Plus, με θέμα «Από την Κοσμογονία στην Γλωσσογονία», θα ξεκινήσει στις 7 μμ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας που θα αρχίσουν να διανέμονται στις 5.30 μμ.
Ο Δημήτρης Νανόπουλος σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο του Σάσεξ. Σήμερα είναι διευθυντής του Κέντρου Αστροσωματιδιακής Φυσικής του Κέντρου Προχωρημένων Ερευνών του Χιούστον HARC.
Ο Γιώργος Μπαμπινιώτης είναι ομότιμος και επίτιμος καθηγητής γλωσσολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής και έχει διατελέσει πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: