Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Η οικονομική ανασφάλεια αλλάζει τις επιλογές των υποψηφίων

Τις επόµενες µέρες αναµένεται η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας που αφορά τον χρόνο κατάθεσης της αίτησης – δήλωσης του 6ου µαθήµατος από τους φετινούς υποψηφίους. Την ίδια ώρα, κορυφώνεται η αγωνία χιλιάδων οικογενειών των οποίων τα παιδιά ετοιµάζονται να συµµετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις τον Μάιο του 2011 καθώς η επιλογή σχολής επηρεάζεται πλέον σηµαντικά από τη διογκούµενη ανεργία στον ιδιωτικό τοµέα και τον «πάγο» στις προσλήψεις του δηµόσιου τοµέα.
Οπως αναφέρει η εφημερίδα τα «ΤΑ ΝΕΑ» το τµήµα που προτιµήθηκε τα τελευταία χρόνια περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο από τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων είναι το Παιδαγωγικό Τµήµα ?ηµοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης (δάσκαλοι)! Και ποιο ήρθε δεύτερο στις προτιµήσεις των υποψηφίων; Το σιαµαίο αδελφάκι του της Αθήνας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: