Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων δέχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Τριαντάφυλλος Αλμπάνης ενημέρωσε τον Πρόεδρο για τις προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση χωρίς να ανακοπεί η ανάπτυξη του Ιδρύματος, χωρίς να ανασταλεί κάτι από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και χωρίς να θιγεί η φοιτητική μέριμνα. Ανέφερε δε ότι το Πανεπιστήμιο έχει σήμερα 12.500 εγγεγραμμένους φοιτητές, εκ των οποίων 9.500 είναι ενεργοί και ότι επιχειρείται να καλυφθούν οι κτιριακές ανάγκες μέσω του ΕΣΠΑ. Τον κ. Αλμπάνη συνόδευαν οι Αντιπρυτάνεις Γεώργιος Καψάλης, Ισαάκ ΛαγαρήςΒενετσάνος Μαυρέας. και

Δεν υπάρχουν σχόλια: