Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Από το χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο

Το χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο ήταν το τελευταίο της χρονιάς και το 39ο από τις εκλογές του 2009 και τη νίκη του ΠαΣοΚ, κάτι που αναδεικνύει μια ομοιότητα του κ. Γ. Παπανδρέου με τον κ. Κ. Σημίτη. Ο πρώην πρωθυπουργός διακρινόταν από τη συνήθεια να συγκαλεί το Υπουργικό Συμβούλιο μία φορά την εβδομάδα, κάτι που ακολουθεί και ο νυν.
Κατά τ΄ άλλα, όπως σας ενημέρωσα χθες, ένα από τα κύρια σχέδια νόμου που συζητήθηκαν ήταν εκείνο της κυρίας Αννας Διαμαντοπούλου για την αναβάθμιση των πειραματικών σχολείων. Με την ευκαιρία αυτή ορισμένοι θυμήθηκαν και ανέφεραν ότι είχαν υπάρξει μαθητές πειραματικών. Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλο, την υπουργό αναπληρώτρια Εξωτερικών κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Ι. Διαμαντίδη .

Δεν υπάρχουν σχόλια: