Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

Ξεκινούν από αύριο τα 97α «Ελευθέρια» στα Γιάννενα

Από το: KAPISTRI 

Από αυτή αύριο Πέμπτη ξεκινούν οι εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των φετινών, 97ων «Ελευθερίων» των Ιωαννίνων. Κεντρικό πρόσωπο των εκδηλώσεων θα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ενώ το παρών θα δώσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Βενιζέλος.
 Αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί στο δημοτικό διαμέρισμα Πλατανιών του δήμου Σελλών θα γίνει εκδήλωση προς τιμή των «Αγωνιστριών γυναικών των Τσεριτσάνων» για την προσφορά τους στον αγώνα του ’12-’13. Την Παρασκευή
19 Φεβρουαρίου ο κ. Παπούλιας θα τιμηθεί από το σύνδεσμο φοιτησάντων στο γυμνάσιο-λύκειο της Πωγωνιανής, στο Grand Serai. Την εκδήλωση η οποία θα έχει είσοδο 30 ευρώ, διοργανώνουν η διευρυμένη κοινότητα Πωγωνιανής, ο σύνδεσμος φοιτησάντων στο σχολείο και οι πολιτιστικοί σύλλογοι των κοινοτικών διαμερισμάτων. Ο κ. Παπούλιας θα τιμηθεί με πλακέτα και μαθητικά ενθυμήματα και θα ακολουθήσει συνεστίαση και πωγωνήσιο γλέντι. Νωρίτερα, στις 11.30 το πρωί θα γίνει ο «Μπιζάνειος δρόμος». Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στη γραμματεία του αγώνα μία ώρα πριν την έναρξη, ενώ οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα πάρουν μέρος θα μεταφερθούν από τα Γιάννενα με λεωφορείο που θα φύγει από τη νομαρχία, στις 10 το πρωί της Παρασκευής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές του ΣΕΓΑΣ και ανεξάρτητοι, ενώ οι κατηγορίες θα είναι τρεις: Αγόρια και κορίτσια 13-15 ετών, 16-18 ετών και άνδρες-γυναίκες γεννημένοι από το 1991 και πριν.