Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010

Στενεύουν τα περιθώρια για τη λειτουργία της αρχιτεκτονικής

Γράφει ο:Αλέξανδρος Θεμελής
Είμαστε έτοιμοι επιμένει ο πρύτανης, ο οποίος παραδέχεται όμως ότι δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση στις μέρες που απομένουν.
Λίγες μέρες πριν το υπουργείο Παιδείας ανακοινώσει ποιες σχολές θα συμπεριλαμβάνονται στο μηχανογραφικό δελτίο του 2010, αυτό που καίει το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και την πρυτανική αρχή, δεν είναι άλλο από το αν ανάμεσα σε αυτές θα υπάρχει και η αρχιτεκτονική σχολή.
Η κ. Διαμαντοπούλου έχει διαμηνύσει ότι καμιά νέα σχολή δε θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο εκτός αν υπάρχουν ήδη οι κατάλληλες κτιριακές εγκαταστάσεις αλλά και το διδακτικό προσωπικό, με τον πρύτανη του πανεπιστημίου κ. Ιωάννη Γεροθανάση να επαναλαμβάνει χθες πως και χώροι αλλά και επαρκές προσωπικό υπάρχει, την ίδια ώρα όμως που και ο ίδιος παραδέχεται ότι πλέον τα χρονικά όρια για την άμεση λειτουργία της αρχιτεκτονικής έχουν στενέψει αρκετά.