Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010

Ξεκαθαρίζει αύριο αν θα μπει λουκέτο στα ΤΕΙ της χώρας!

Αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών 
δικαιωμάτων και εκατοντάδων Ηπειρωτών
 Στη Λαμία ξεκαθαρίζει έως και αύριο το τι «μέλλει γενέσθαι» σχετικά με το κλείσιμο των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που είχαν προαναγγείλει οι Πρόεδροί τους για το εαρινό εξάμηνο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων 25 ειδικοτήτων των αποφοίτων ΤΕΙ.Η 41η Σύνοδος των Προέδρων όλων των Ιδρυμάτων της χώρας άνοιξε χθες τις πύλες της με βασικό θέμα στην ατζέντα την αναστολή λειτουργίας τους, που είχε αποφασιστεί στην προηγούμενη Σύνοδο στο Μεσολόγγι. Στη Σύνοδο παρούσα θα είναι και η Υπουργός Παιδείας κα Άννα Διαμαντοπούλου, τις ανακοινώσεις της οποίας οι Πρόεδροι των Ιδρυμάτων περιμένουν με ενδιαφέρον.Σε

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ

Από το KAPISTRI 
Τα μαργαριτάρια που ακολουθούν και δημοσιεύονται, είναι απο τη συλλογή του φίλου Κώστα Δρούγκα, που μας τα διέθεσε. Τον ευχαριστούμε πολύ. 
Καλή σας διασκέδαση!

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ

Εσπεριδοειδή σαν τα πορτοκάλια είναι και τα μαντολίνια, αλλά πιο
μικρά και με φλούδα που βγαίνει εύκολα. (γυμνάσιο Αθήνας)
Η επετηρίδα είναι αυτό που βγάζουμε στα μαλλιά μας...άμα δεν λουζόμαστε...
συχνά. (γυμνάσιο Πάτρας)

Επιχείρηση Οδυσσέας – Ένα φιλόδοξο θεατρικό εγχείρημα στο Ρουρ

Έξι φορές ο μύθος του Οδυσσέα
Από το KAPISTRI

Έξι Ευρωπαίοι συγγραφείς, έξι φορές ο μύθος του Οδυσσέα, έξι θεατρικές σκηνές στην περιοχή του Ρουρ προσφέρουν με ένα πακέτο ‘all inclusive’ στους θεατρόφιλους. Ένα διήμερο με φαγητό, διανυκτέρευση και πολύ θέατρο. Η είσοδος του θεάτρου Γκρίλο στο Έσσεν μοιάζει με έλεγχο εισιτηρίων σε αεροδρόμιο. Οι θεατές έχουν μαζί τους ταξιδιωτικά έγγραφα και σε περίπτωση