Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010

Τρία νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ σε λειτουργία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Νέα προγράμματα απασχόλησης με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών ενεργοποιεί από την Παρασκευή, ο ΟΑΕΔ. Τα εν λόγω προγράμματα που απευθύνονται συνολικά σε 69.000 ανέργους δεν χρηματοδοτούνται από τον ΟΑΕΔ, αλλά τα χρήματα πιστώνονται στο όνομα της επιχείρησης στο ΙΚΑ.
Τα τρία νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ είναι τα εξής:

Κοινωνική παρέμβαση από το Σύλ. Φροντιστών

Βοήθεια για τους υποψήφιους
από το erevnanews.gr
Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς
Ο σύλλογος ιδιοκτητών φροντιστηρίων Άρτας και η «Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας» σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα:
«Αναλυτική παρουσίαση ΑΕΙ-ΤΕΙ και σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας».

Λέμε ΟΧΙ στη σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών

ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ


Κάντε κλικ επάνω για να μεγαλώσει το έντυπο!


Η φύση σε αριθμούς - Nature by Numbers!

Το πορτραίτο του μέσου Έλληνα.


1. Γεννήθηκα, άρα... μου χρωστάει το κράτος.
2. Μου χρωστάει δωρεάν εκπαίδευση.
3. Μου χρωστάει δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
4. Μου χρωστάει μια θέση στο δημόσιο.

Σταθερή αξία η Ελληνίδα γιαγιά ακόμη και στα... ξένα

΄Οσοι ταξιδεύουν συχνά τις έχουν συναντήσει σε κάποιο αεροπλάνο. Ο λόγος για τις Ελληνίδες «σούπερ» γιαγιάδες, που δεν διστάζουν να μετακομίσουν για λίγο ή πολύ σε άλλες χώρες, ώστε να στηρίξουν την οικογένεια των παιδιών τους. Καθώς όλο και περισσότεροι Ελληνες μεταναστεύουν για λόγους επαγγελματικούς στο εξωτερικό, αυξάνονται αντίστοιχα και οι μαμάδες που αποφασίζουν όψιμα να αλλάξουν τρόπο κατοικίας και ζωής. «Δεν ξέρω λέξη αγγλικά», μου εξομολογείται μία από αυτές σε μια