Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 1 Μαΐου 2010

Μιλάτε στα ζώα.

Είναι καλή παρέα, φίλοι και φύλακες μαζί, αλλά και οι καλύτεροι ακροατές! Τα σκυλιά περισσότερο, αλλά εν γένει τα κατοικίδια, λέει το ένα τρίτο των παντρεμένων γυναικών στην Αμερική, είναι καλύτεροι ακροατές από τον σύζυγό τους.
Ωστόσο και οι άνδρες σύζυγοι αναγνωρίζουν σε μεγάλο βαθμό ότι τα αγαπημένα τους κατοικίδια, είτε πρόκειται για σκύλους είτε για γάτες είτε ακόμη και για άλογα, ακούν τα προβλήματά τους και,
παρότι δεν ανταποκρίνονται λεκτικά κι ίσως καμιά φορά να μη χρειάζεται κιόλας, προσφέρουν μεγάλη βοήθεια.

ΓΙΑ ΑΡΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΝΑΣΑ...

Οι πλανήτες Ερμής και Άρης που μπορεί να επιτρέψουν να ανακαλυφθούν μορφές εξωγήινης ζωής στο ηλιακό σύστημα είναι οι στόχοι των 28 νέων ρομποτικών αποστολών που μελετούν οι επιστήμονες της NASA. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο αμερικανός επιστήμονας και πρόεδρος της επιτροπής της Αμερικανικής Ακαδημίας Επιστημών, που είναι αρμόδια να