Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

Άννα Διαμαντοπούλου: Ερωτήσεις και απαντήσεις

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ 


Κώστας Παυλίδης
Η πρόσληψη αναπληρωτών την περίοδο 2010-2011 θα γίνει από τους ισχύοντες πίνακες ή κατ΄ αναλογία 60-40 όπως και οι διορισμοί των μονίμων;
Στη μεταβατική αυτή περίοδο και μέχρι τον επόμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, οι προσλήψεις θα γίνουν με την ίδια διαδικασία. Σημειώνω ότι από 1/7/2010 παύουν να τροφοδοτούνται οι διάφοροι ειδικοί πίνακες που ισχύουν σήμερα, αλλά θέλω να επαναλάβω ότι τίποτα δεν πάει χαμένο. Γνώση και εμπειρία θα προσμετρώνται σύμφωνα με τα κριτήρια του υπό ψήφιση σχεδίου νόμου για την κατάταξη στον ενιαίο πίνακα, που θα αποτελεί τη βάση επιλογής.

Στις 26 Μαΐου οι πρυτανικές εκλογές στο ΑΠΘΠαράταση κατά μία εβδομάδα, ώς τις 10 του μήνα, για την υποβολή υποψηφιοτήτων και μετάθεση της ημερομηνίας των εκλογών στις 26 Μαΐου, αποφάσισε το πρυτανικό συμβούλιο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ύστερα από αίτημα των φοιτητικών παρατάξεων, ώστε να μη συμπέσουν πρυτανικές και φοιτητικές εκλογές.