Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ 14 Μαίου.
Ανακοινώθηκε από το υπουργείο το πρόγραμμα των Πανελληνίων εξετάσεων, κάτι που σημαίνει πως η μεγάλη στιγμή για χιλιάδες υποψήφιους πλησιάζει. Παιδιά εμείς το μόνο που θα σας πούμε είναι να είστε ψύχραιμοι και όλα θα γίνουν. Με ηρεμία διάβασμα και όχι πανικό θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. 
το πρόγραμμα:  

Επίσκεψη της Πανηπειρωτικής στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Τριμελές κλιμάκιο του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, αποτελούμενο από τον Πρόεδρό της, τον Αντιπρόεδρο και τον Γραμματέα έγινε προχθές το μεσημέρι δεκτό, με ιδιαίτερη θερμότητα από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και συμπατριώτη μας Κύριο Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο.Σκοπός η ενημέρωση του πρώτου πολίτη της χώρας για

"Σκέφτηκε κανείς την παιδεία;"

"Μεσα σε ολη αυτη την αναταραχη σκεφτηκε κανεις την παιδεια? Ειμαι ενας απελπισμενος μαθητης 3ης λυκειου που ζω εδω και ενα χρονο στο αγχος των εξετασεων. Εμας μας σκεφτηκε κανεις? Εμας που μας αποκαλειται μελλον αυτου του τοπου? Πως να χτισω τα ονειρα μου πανω σε τετοια θεμελια? Ως ποτε πια? Και ολα αυτα τα περιστατικα ( 05-05-10 ) να ξερετε ειναι μονο η αρχη. Ο λαος θα επαναστατησει."
ΜΑΘΗΤΗΣ
Από το:troktiko

Καλοκαίρι χωρίς σκαλωσιές

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ 
 Tης Μαίρης Αδαµοπούλου (ΤΑ ΝΕΑ)
«Γυµνός» ετοιµάζεται να υποδεχθεί το καλοκαίρι ο Παρθενώνας και όπως είναι αναµενόµενο τα φλας θα πάρουν φωτιά. Διόλου παράλογο, καθώς οι επισκέπτες του Ιερού Βράχου την τελευταία δεκαετία δεν έχουν ούτε µία φωτογραφία µπροστά στο κορυφαίο µνηµείο της κλασικής αρχαιότητας χωρίς τις αντιαισθητικές _ απαραίτητες όµως για τη σωτηρία του _ σκαλωσιές. Και φέτος θα είναι το πρώτο καλοκαίρι _ και πιθανόν το τελευταίο _ που θα µπορούν να απολαύσουν το αριστούργηµα της κλασικήςαρχιτεκτονικής ελεύθερο από τα δεσµά του.

Θερμή υποδοχή για τον Γιώργο Νταλάρα!

Εξαιρετική η υποδοχή που επιφύλαξε το κοινό στον μεγάλο Ελληνα τραγουδιστή στην Αυστρία. Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα και αποδείχθηκε στην μεγάλη συναυλία του στο ξακουστό «Μέγαρο Συναυλιών Βιέννης», στα πλαίσια της περιοδείας του σε ευρωπαϊκές πόλεις. Μαζί του ήταν η Δέσποινα Ολυμπίου και ο Μιχάλης Τζουγανάκης καθώς και τμία