Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ : ΑΣ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ..    
 
Είναι  πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και τονωτικό για το ηθικό  μας, αλλά και για να αναλογιστούμε ίσως οτι είναι  εξαιρετικά σημαντικό, όποια θέση κι αν κατέχουμε, να  αγαπάμε και να  καλλιεργούμε αυτή τη γλώσσα στην  οποία ίσως και να χρωστάμε όλη μας την  ύπαρξη.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ " Δ.ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ"

ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΟΛΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Δ.ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ"  ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΜΕΤΡΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ,ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ  ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ  ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟy ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ! ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ!

Από το ΕΙΣΑΓΑΓΕΤΕ

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη γενοκτονία των 353.000 Ελλήνων του Πόντου διοργανώνουν στις 19 Μαΐου η Παμποντιακή Ομοσπονδία και ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ν. Ελλάδας και Νήσων σε συνεργασία με τη Νομαρχία Αθηνών.

Ακαδημαϊκά πυρά για τους θυρωρούς

Διαφωνεί με την ανάθεση της φύλαξης του πανεπιστημίου σε ιδιωτική εταιρία ο υποψήφιος πρύτανης Κώστας Δραΐνας. Το πρυτανικό σχήμα του κ. Δραΐνα σε ανακοίνωσή του επιτίθεται κατά της απερχόμενης πρυτανικής αρχής, με αφορμή όσα ειπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της Συγκλήτου.
«Με τη γνωστή τακτική να φέρνει την πανεπιστημιακή κοινότητα προ τετελεσμένων γεγονότων, επικαλούμενος την αδυναμία ανανέωσης των συμβάσεων εισηγήθηκε την ανάθεση της φύλαξης σε ιδιωτική εταιρεία» αναφέρει ο κ. Δραΐνας στην ανακοίνωσή του. Πρόκειται για το θέμα των συμβασιούχων επί δωδεκάμηνο