Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

ΕΝΕΡΓΩΣ

Το ΝΑΤΟ μοίρασε την τράπουλα
Του Κώστα Γουλιάμου*
Φωτογραφία
H επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα αποτέλεσε την αφετηρία εμπέδωσης του νατοϊκού σχεδίου για οικονομική και στρατιωτική συνδιαχείριση του «ενιαίου ελληνοτουρκικού χώρου στο Αιγαίο». Και επειδή κάτι τέτοιο δυνατό να καταχωρηθεί ως αποκύημα φαντασίας, παραπέμπω στην κοινή συνέντευξη ενημέρωσης των Γ. Παπανδρέου και Τ. Ερντογάν. Εκεί, ο Τούρκος πρωθυπουργός -γνωρίζοντας πως το ΝΑΤΟ επιδιώκει να προσαρμοστεί πλήρως στους σχεδιασμούς του το καθεστώς στο Αιγαίοαπάντησε ότι «σύμφωνα με το ΝΑΤΟ δεν έχουν καταγραφεί ως παραβιάσεις οι πτήσεις των τουρκικών μαχητικών». Αξίζει να αναφέρουμε πως η γεωγραφική υπηρεσία των ΗΠΑ κυκλοφορεί ηλεκτρονικούς χάρτες, με το Αιγαίο δίχως σύνορα.

"Μάθε παιδί μου γράμματα" Τραγικά επίκαιρο....εκνευριστικά προφητικό.....

Ένας απ' τους γνωστότερους μονολόγους του ελληνικού κινηματογράφου με τον Κώστα Τσάκωνα να λέει το «έξι χρόνια, στο δημοτικό, έξι χρόνια στο γυμνάσιο…» και να αναρωτιέται γιατί είναι άνεργος...
Λαοί βέβαια που ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν  Εξαιρετικά αφιερωμένο στους θύτες πολιτικούς της μεταπολίτευσης, που επέδειξαν αδικαιολόγητη αδυναμία και  έλλειψη βούλησης να αξιοποιήσουν το ανθρώπινο δυναμικό.
Δείτε το video....