Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

Προκήρυξη υποτροφιών για δασκάλους στην Ελλάδα

Η προκήρυξη των υποτροφιών για μετεκπαίδευση στα Διδασκαλεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 και η επιλογή των υποτρόφων θα γίνει και φέτος από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο έντυπο Αρ. ΙΚΥ 44. Οι αιτητές καλούνται όπως σημειώσουν στο μέρος των προσωπικών στοιχείων τον αριθμό του φακέλου τους, καθώς και το σχολείο στο οποίο υπηρετούν. Η σύσταση

"Απάντηση απο το Υπουργείο Παιδείας για τα μολύβια"

"Αναφορικά με το δημοσίευμα για 19.000.000 € που δαπανήθηκαν για αγορά μολυβιών από το Υπουργείο Παιδείας, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι το Υπουργείο Παιδείας ,Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ουδεμία σχέση έχει με όσα αναφέρονται σε αυτό! "

Κλείνουν σχολεία στην Πορτογαλία για λόγους λιτότητας

 Το κλείσιμο των σχολείων, που έχουν λιγότερους από 21 μαθητές και τα οποία υπολογίζονται ότι είναι περίπου 900 αποφάσισε, η κυβέρνηση της Πορτογαλίας, στο πλαίσιο των μέτρων λιτότητας που αναμένεται να λάβει.

Ο Σ.Σιμόπουλος νέος πρύτανης στο ΕΜΠ

Ολοκληρώθηκε αργά απόψε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων του δεύτερου γύρου των επαναληπτικών εκλογών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Αναμετρήθηκαν δύο ψηφοδέλτια, αυτά