Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010

Προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ από το υπουργείο Παιδείας...

Τι λέει η κ. Διαμαντοπούλου;


12 θέσεις εργασίας με σύμβαση μίσθωσης έργου στο Ινστιτούτο Νεολαίας νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, που υπάγεται στην εποπτεία του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ ΠΕΡΙ

Τι γράφουν οι εφημερίδες σήμερα

Ποια θέματα κυριαρχούν: Η οικονομική κρίση και τα σενάρια περί πτώχευσης στη χώρα μας,η διολίσθηση του ευρώ και η παράλληλη έντονη ανησυχία του Eurogroup, αλλά και η σημαντική πτώση του Γενικού Δείκτη στο Χρηματιστήριο Αθηνών,η απογραφή των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα, το αυξανόμενο κύμα φυγής που παρατηρείται και η φημολογία περί μη δυνατότητας καταβολής του εφάπαξ σε τρία χρόνια από τώρα, το "τέλος εποχής" για τον Άκη Τσοχατζόπουλο από το δυναμικό του ΠΑΣΟΚ μετά τα

Η μάχη στη γέφυρα των Παπάδων (6-10 Μαίου 1944) και οι Εθνικές Ομάδες ΑνταρτώνΣτην Ανατολική Μακεδονία, προς το τέλος της κατοχής, αναπτύχθηκε ένα ιδιότυπο "αντάρτικο" ξεχωριστό σε χαρακτηριστικά από την υπόλοιπη Ελλάδα. Και αυτό γιατί η περιοχή βρισκόταν στην ζώνη της Βουλγαρικής κατοχής, που είχε διαρκέστερα και σκληρότερα χαρακτηριστικά από την Ιταλική η την Γερμανική κατοχή που ειδικά προς το τέλος του πολέμου έμοιαζαν προσωρινές. Ουσιαστικά το αντάρτικο αυτό είχε