Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010

Αναστολή της αποχής των βαθμολογητών

Σταματάει η αποχή των βαθμολογητών, όπως αποφασίστηκε στην πολύωρη συνεδρίαση της ΟΛΜΕ. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Δημήτρης Πεππές δήλωσε ότι, "ως παιδαγωγοί αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε την αποχή, διασφαλίζοντας έτσι και την αξιοπιστία των εξετάσεων".

Με ενισχυμένη άμυνα η εθνική κόντρα στην Αργεντινή

Ο πιο σημαντικός αγώνας στη διοργάνωση, 
καθώς κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση
Ο Ότο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε την ενδεκάδα, η οποία θα ξεκινήσει απέναντι στην Αργεντινή, στην αναμέτρηση του γηπέδου «Πίτερ Μοκάμπα» στο Πολοκουάνε, με την οποία οι δύο ομάδες θα περατώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Β΄ όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τι αλλάζει στις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων - Βασικά σημεία του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομικών

Βασικά σημεία του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομικών
ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Το προτεινόμενο σχέδιο νόμου ανταποκρίνεται στην ιστορική πρόκληση της στήριξης του ασφαλιστικού συστήματος με όρους ισότητας και δικαιοσύνης και εναρμονίζει το ισχύον σύστημα με τις απαιτήσεις του Μνημονίου Συνεννόησης στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής, που αποτελούν όρους