Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010

ΕΝΕΡΓΩΣ

Η κρίση της αντιπολίτευσης
Του Κώστα Γουλιάμου*
Φωτογραφία
Φαίνεται εκ των πραγμάτων πως η αντιπολίτευση δεν θέλησε να κατανοήσει το μήνυμα των πολιτών όταν πρόσφατη δημοσκόπηση της RΑΙ, που δημοσίευσε ο Φιλελεύθερος, κατέγραψε ποσοστό μόνο 3% να είναι ικανοποιημένο από την αντιπολίτευση. Πλείστα κόμματα και πολιτικοί όχι μόνο δεν ανησύχησαν από το ποσοστό, αλλά συνέχισαν να υιοθετούν έναν παράδοξο αντιπολιτευτικό τακτικισμό απέναντι στην κυβέρνηση που, ως τέτοιος, δημιουργεί το λιγότερο αμηχανία στο σύνολο των πολιτών. Αντίστοιχο

Η ώρα των βαθμολογιών

Αναρτώνται την Τρίτη 6/7 στα λύκεια όλης της χώρας τα αποτελέσματα των βαθμολογιών στα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων. Αμέσως μετά θα αρχίσει η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων για τη εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.