Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2010

ΖΟΖΕ ΜΑΡΙΑΝΟ ΓΚΑΓΚΟ Και τώρα, «Ψωμί - Παιδεία - Πορτογαλία!»

Ο υπουργός Παιδείας της Πορτογαλίας που αναμόρφωσε την πανεπιστημιακή εκπαίδευση της χώρας του μιλάει στο «Βήμα»
Ο κ. Ζοζέ Μαριάνο Γκάγκο δεν έχει τη φήμη πολιτικού που φοβάται. Μάλλον θα γέλασε από μέσα του όταν έμαθε ότι στην Ελλάδα κανένας υπουργός Παιδείας τα τελευταία 36 χρόνια δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα με μια χούφτα φοιτητές που τα σπάνε, πετάνε μολότοφ και γράφουν συνθήματα πάνω σε μνημεία. 

Διαστημικό τηλεσκόπιο τής ΝASA μας δείχνει τον Ήλιο, όπως δεν τον έχουμε ποτέ ξαναδεί

ΠΡΩΤΟ ΦΩΣ
ΓΙΑ ΤΟ “ΗUBBLE
TOY HΛIOY
Διαστημικό τηλεσκόπιο τής ΝASA
μας δείχνει τον Ήλιο,
όπως δεν τον έχουμε ποτέ ξαναδεί
     Οι εικόνες τού Ήλιου, που μετέδωσε προ ημερών το τηλεσκόπιο τής NASA, Παρατηρητήριο Ηλιακής ΔυναμικήςSolar Dynamics Observatory - SDO), ένα

Αιτήσεις για εισαγωγή Κυπρίων φοιτητών στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει ότι η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων θα δεχθεί για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 τρεις (3) Κύπριους φοιτητές. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν μέχρι τις 30 Ιουλίου στην Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης