Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010

Τα παιδιά δεν πρέπει να παρακολουθούν τηλεόραση για πάνω από δύο ώρες

Τα παιδιά που «βιδώνονται» μπροστά στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή αντιμετωπίζουν έως και διπλάσιες πιθανότητες να παρουσιάσουν μειωμένη ικανότητα προσοχής στο σχολείο, καταλήγει μελέτη Αμερικανών ψυχολόγων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Ο Μορφωτικος Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κουτσελιού Ιωαννίνων, στα πλαίσια  των δραστηριοτήτων του  πραγματοποίησε αιμοδοσία, για την προσφορά αίματος, την Τετάτρη 7 Ιουλίου, στο   Πνευματικό κέντρο του Δ.Δ. Κουτσελιού. Η προσέλευση των αιμοδοτών υπήρξε ικανοποιητκή. Σ΄αυτό συνετέλεσε η

Ειδικές εξετάσεις των τέκνων Ελλήνων του εξωτερικού

KAI TΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΠΕΣΠΑΣΜΕΝΩΝ 
ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 
"Από το Γραφείο του υφυπουργού Παιδείας, Γιάννη Πανάρετου, υπενθυμίζεται ότι από 1ης Ιουλίου μέχρι και 12 Ιουλίου 2010 όσοι υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες των τέκνων Ελλήνων του εξωτερικού και των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων αποσπασμένων στο εξωτερικό και επιθυμούν να λάβουν μέρος στις ειδικές