Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Οι κατάσκοποι ξανάρχονται…
Του Στέφανου Κωνσταντινίδη*
Φωτογραφία
Η πρόσφατη σύλληψη 10 Ρώσων κατασκόπων στις ΗΠΑ -ενώ ένας ενδέκατος κατάφερε να διαφύγει από την Κύπρο- μας θύμισε τις παλιές καλές εποχές του Ψυχρού Πολέμου με τους κατασκόπους που προσπαθούσαν να έχουν υπό στενή παρακολούθηση τις στρατιωτικές

Αξιοκρατίας το ... ανάγνωσμα

Απορρώ γιατί συχνά  ... απορρούμε με τις αποφάσεις του ελληνικού κράτους. Δεν πρέπει να απορρούμε. Όλα είναι αυτονόητα. Η συμπεριφορά του λαού μπορεί να είναι υπερβολική, αλλά αυτονόητη, η συμπεριφορά των κομματικών μηχανισμών

Υπουργείο Παιδείας: Διορισμοί εκπαιδευτικών και τοποθέτηση νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης

Σε 2.700 ανέρχονται οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης το διορισμό των οποίων ανακοίνωσε την Πέμπτη το υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε η τοποθέτηση νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης.